FM-Design Creative Communications

 

FM-Design Creative Communication is de naam van mijn privé “bedrijf”, dat wil zeggen de bundeling van hobbies. De naam is gebaseerd op mijn initialen, mijn passie en hobbies die gerelateerd zijn aan Creatieve Communicatie:

  • Audio: muziek (keyboard)
    • Visueel: webdesign (en template ontwerp) en fotografie

Joomla (CMS) webdesign, templates en hosting is waar het op deze website over gaat.

Dus als je zelf een (Joomla CMS) website nodig hebt en die wilt laten bouwen, of je wilt hem zelf bouwen maar hebt hulp nodig, dan ben je aan het juiste adres. 

Ook heb ik Artisteer aangeschaft om templates op maat te maken voor Joomla, Drupal of Wordpress websites. Ik kan daarmee van dienst zijn en werk kostenneutraal en zonder winstoogmerk.

In sommige (goede doelen) gevallen werk ik zelfs gratis.
Kijk ook eens naar de online workshops die in het menu aan de rechterkant te vinden zijn. Deze website is o.a. mede door deze cursussen tot stand gekomen. De meest recente cursus is de totaal vernieuwde "Online Workshop Joomla Basis" .

 

Heb je interesse, neem contact op

 

Ik heb een paar websites van mezelf, naast deze:

  • Een website over mezelf, mijn gezin, mijn werk, hobbies en interesses
  • Een website over mijn geloofsovertuiging, idealen, visie en over de manier waarop ik mijn creatieve communicatie activiteiten inzet voor goede doelen. De komende tijden krijg ik het weer druk, omdat goede doelen organisaties aan nieuwe richtlijnen moeten voldoen. Dus de goede doelen sites die ik in onderhoud heb moeten aangepakt worden.
    Op jaarbasis besteed ik enkele honderden uren aan vrijwilliger websites bouwen en onderhouden. Voor niets gaat de zon op, dus vraag ik via mijn goede doelen site mijn werk te steunen met een donatie.

Op mijn "portal pagina" zijn al mijn sites gerefereerd.

Naar tevredenheid gehost bij Siteground

 

Kijk op mijn Nieuwspagina wat Siteground allemaal te bieden heeft! SiteGround biedt zelfs optimalisatie voor Joomla websites

 

Artisteer - CMS Template Generator