Joomla Webdesign

 

Muziek (Keyboard)

 

Fotografie (en Video)

 

Wie ben ik?

Hallo, laat ik me eerst voorstellen. Ik ben Fred Mellink en woon te Eindhoven. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee kinderen die intussen beide uit huis zijn. Als je op mijn naam klikt, dan kom je op een genealogie website van onze familie terecht.

 

Mijn gezin

Sinds 1983 ben ik zeer gelukkig getrouwd met Liesbeth. We hebben twee kinderen, Elise (1985) en Robert (1988), die beiden het huis uit zijn. Over mijn werk is te lezen op de daarvoor bedoelde pagina. Meer informatie over mijn gezin is te lezen op "Mijn gezin".

Mijn Werk

Na mijn middelbare schooltijd heb ik twee jaar de opleiding Fotonica gevolgd aan de school voor Fotografie en Fototechniek te Den Haag. (Wetenschappelijke) fotografie trok me aan. Toen bleek dat het geen erkende HBO opleiding was, ben ik overgestapt naar de studie Fysische Techniek aan de HTS Rijswijk. Uiteindelijk ben ik ook afgestudeerd met een optisch onderwerp: wit licht holografie. En mijn eerste baan was ook optisch designer. Door mijn brede opleiding kon ik flexibel verschillende banen invullen. Op de pagina over "Mijn werk" is mijn levensloop bij Philips en FEI te lezen.