My Vision for Life

Together we can make a better worldMy Vision for Life

vision4life Home

Wat kunt u verwachten??

Deze site is onderdeel, een sub-website van de hoofdwebsite wf.mellink.info, waarin ik vertel over mijn gezin, werk, interesses en hobbies. 


Op deze site gaat het over mijn vrijwilligerswerk, visie voor een betere wereld, goede doelen, etc. 
Deze website staat in het teken van de inzet van mijn interesses en hobbies voor goede doelen.

Dus met vrijwilligerswerk mijn hobbies te nutte maken.

Daarover wil ik meer vertellen.

Naast het onderhoud van eigen sites ben ik nog druk met verschillende sites voor goede doelen te (her)bouwen en in de lucht te houden, zoals de websites voor:


Als je mijn werk wilt ondersteunen kan dat natuurlijk ook (want hosting, PC, software, camera, etc. zijn niet gratis). Ik heb een aantal goede doelen sites gebouwd en in onderhoud. Binnenkort komt er weer het nodige werk op me af wegens nieuwe richtlijnen voor ANBI (georaniseerde goede doelen) organisaties. Al die uren (paar honderd uur op jaarbasis) doe ik vrijwillig. Ik heb een PayPal account maar ook op andere wijze kan ik ondersteuning goed gebruiken (gebed, goede ideeén, 'betaling in natura', etc.)


Mijn sites zijn gehost bij Sitegound en zij helpen enorm met onderhoud, backup e.d. Lees meer daarover op mijn website over mijn web-design activiteiten:
Web Hosting

 
Mijn muziek is op mijn persoonlijke site te beluisteren. Veel muziek is wat we zingen in onze gemeente, maar dan in eigen arrangement. Maar ook heb ik wat eigen improvisaties en interpretaties van bestaande muziek (Hans Zimmer, Ennio Morricone, Toots Tielemans, ed.).

Ook gebruik ik mijn muzikale talenten om "persoonlijke CD's" te maken: voor mensen in onze gemeente die terminaal ziek zijn of op andere manier het zwaar hebben in het leven  vraag ik een lijstje van hun favoriete liederen en daar maak ik al dan niet ingezongen arrangementen. Op deze site is een voorbeeld van zo'n CD te beluisteren en de mp3's zijn te bestellen voor 5 Euro (voor het goede doel, in dit geval project Janoshi)vision for life logo
  • Als vrijwilliger bij Compassion wil ik op deze website daar meer over vertellen. U kunt kennismaken met onze sponsorkinderen en het reisverslag lezen van ons bezoek aan hen.
  • In Eindhoven is een positieve stroming op gang: verschillende kerken en christelijke organsaties gaan steeds meer samenwerking o.a. voor de jeugd. Ik ben van plan om speciaal over dit onderwerp een pagina in te richten.
Als je nog ideeën of vragen hebt dan zie ik die graag tegemoet. 

Dat kan via het contactformulier of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Mooie filmpjes zijn te vinden op de Andie's Isle website.
 

 

 {shareit}